You are here: Home > Opslagstavlen > 17.09.2014.

17.09.2014.

6. Klubmesterskab 🙂

Så var dagen kommet hvor årets 6. og  sidste klubmesterskab skulle køres. Den første times tid gik med lidt træning hvor jeg øvede mig på at flyve på hoppene. 🙂  herefter skulle der køres løb. Løbet gik ikke så godt, da starten gik, kom jeg desvære til at slippe koblingen lidt for hurtig, og crosseren gik ud, min far kom hurtig til hjælp, og vi fik crosseren startet, de andre kører var nu en halv omgang foran, jeg gjorde hvad jeg kunne, og hurtig havde jeg indhentet og overhalet 6 af de andre kører, men i et af svingende lavede jeg en lille fejl med for meget fart rundt, hoppede jeg helt ud i rabatten og crosseren gik ud igen, kunne nu se at dem jeg lige havde indhentet røg forbi mig igen, øv øv øv, men forsøgte endnu en gang at sætte spurten ind. Fik lavet et par overhalinger, og endte op med en 6. plads til det 6. klubmesterskab. 🙂

Comments are closed.

17.09.2014.

6. Klubmesterskab 🙂

Så var dagen kommet hvor årets 6. og  sidste klubmesterskab skulle køres. Den første times tid gik med lidt træning hvor jeg øvede mig på at flyve på hoppene. 🙂  herefter skulle der køres løb. Løbet gik ikke så godt, da starten gik, kom jeg desvære til at slippe koblingen lidt for hurtig, og crosseren gik ud, min far kom hurtig til hjælp, og vi fik crosseren startet, de andre kører var nu en halv omgang foran, jeg gjorde hvad jeg kunne, og hurtig havde jeg indhentet og overhalet 6 af de andre kører, men i et af svingende lavede jeg en lille fejl med for meget fart rundt, hoppede jeg helt ud i rabatten og crosseren gik ud igen, kunne nu se at dem jeg lige havde indhentet røg forbi mig igen, øv øv øv, men forsøgte endnu en gang at sætte spurten ind. Fik lavet et par overhalinger, og endte op med en 6. plads til det 6. klubmesterskab. 🙂