You are here: Home > Opslagstavlen > 13.09.2014.

13.09.2014.

Lørdags træningen var en ren fornøjelse. Hoppene var lige blevet spidset op, så det var rigtig fedt at fyrre den af hen over hoppene og komme godt op og flyve 🙂 Hvad endnu mere fedt var at Brian og Alex havde taget Alex ekstra 85 er´ med ud i klubben som jeg måtte køre på, det gik bare så godt, kørte den store 85er´ maskine med lethed, så efter kun nogle få omgange på banen kunne jeg også flyve på den hen over hoppene. ( Glæder mig til jeg selv engang får en 85 cc.er´´ ) 🙂

Comments are closed.

13.09.2014.

Lørdags træningen var en ren fornøjelse. Hoppene var lige blevet spidset op, så det var rigtig fedt at fyrre den af hen over hoppene og komme godt op og flyve 🙂 Hvad endnu mere fedt var at Brian og Alex havde taget Alex ekstra 85 er´ med ud i klubben som jeg måtte køre på, det gik bare så godt, kørte den store 85er´ maskine med lethed, så efter kun nogle få omgange på banen kunne jeg også flyve på den hen over hoppene. ( Glæder mig til jeg selv engang får en 85 cc.er´´ ) 🙂