You are here: Home > Opslagstavlen > 17.01. & 18.01.2015.

17.01. & 18.01.2015.

Lørdag var vi tilskuer i Tørring MX til Seven Cup hvor vi bare  slappede af og set noget motocrossløb 🙂

Søndag var vi så heldige at jeg og Alex fik lov at låne Banen i Tørring MX til at træne eftermiddag / aften. super fedt at have banen helt for os selv, så jeg kunne få muligheden for at træne indendørs på 85 cc imens min 65 cc bliver klargjort til race igen til den ny løbs sesson. 🙂

Comments are closed.

17.01. & 18.01.2015.

Lørdag var vi tilskuer i Tørring MX til Seven Cup hvor vi bare  slappede af og set noget motocrossløb 🙂

Søndag var vi så heldige at jeg og Alex fik lov at låne Banen i Tørring MX til at træne eftermiddag / aften. super fedt at have banen helt for os selv, så jeg kunne få muligheden for at træne indendørs på 85 cc imens min 65 cc bliver klargjort til race igen til den ny løbs sesson. 🙂