You are here: Home > Opslagstavlen > 01.11.2014.

01.11.2014.

Træningen foregik igen i Hedensted denne weekend.

Det var en super dag hvor solen skinnede og der var så dejlig lunt, banen var perfekt. Der kom rigtig mange og trænede. Og ja så var jeg da også lige ude og køre lidt gokart 🙂 ja den var meget populær blandt mine cross-venner 🙂

Efter træningen skulle vi hurtig hjem og i bad og gøre os klar til Årets Klub-fest som startede kl. 18.00. Her skulle vi alle have vore samlede placeringer for for alle 6 klub-mesterskaber som vi har kørt i årets løb. 🙂 Jeg fik en samlet 7. plads som årets klub-mester 2014 i C.80 klassen. Min far fik sørme også en placering i Klubben som årets M/K i klubben 2014. for hans store indsats for micro-kørerne på banen 🙂

 

Comments are closed.

01.11.2014.

Træningen foregik igen i Hedensted denne weekend.

Det var en super dag hvor solen skinnede og der var så dejlig lunt, banen var perfekt. Der kom rigtig mange og trænede. Og ja så var jeg da også lige ude og køre lidt gokart 🙂 ja den var meget populær blandt mine cross-venner 🙂

Efter træningen skulle vi hurtig hjem og i bad og gøre os klar til Årets Klub-fest som startede kl. 18.00. Her skulle vi alle have vore samlede placeringer for for alle 6 klub-mesterskaber som vi har kørt i årets løb. 🙂 Jeg fik en samlet 7. plads som årets klub-mester 2014 i C.80 klassen. Min far fik sørme også en placering i Klubben som årets M/K i klubben 2014. for hans store indsats for micro-kørerne på banen 🙂