Sponsor

Opret mig som firma sponsor Opret mig som privat sponsor

For at jeg skal kunne blive ved med at udvikle mig, træner jeg motocrosskørsel fast onsdag og lørdag hos Børkop Motor Sport ( BMS ), og ind i mellem når tiden er til det også om tirsdagen i Kolding Motor cross Klub, søndag en gang i mellem lidt fritræning i Hedensted. Ud over dette køre jeg selvfølgelig også til div. stævner, klubmesterskaber, samt andre løb eller træning rundt omkring i landet. Jeg træner både sommer, og vinter. Ligeledes har jeg siden jeg var 1 år gået til gymnastik, og senere hen også trænet kampsport ( Karate ) 1 gang ugentligt for at holde mig i god form. Jeg går pt. også til spring gymnastik ( Turbodrengene) 1 gang ugentlig om torsdagen, samt springgymnastik ( Turboteen ) en gang ugentlig om mandagen.

Derudover  håber jeg også på lidt støtte i form af sponsorer, der kan hjælpe min far og jeg med alt det økonomiske. Cross er en rigtig dyr sportsgren og i takt med at jeg bliver bedre, og ældre, kræves der jævnligt ny cross maskine, også mere og mere af maskinen og træningen. Bl.a. kræves der nyt udstyr, tøj, støvler, hjelm, briller, reservedele, opsætning i form af affjedring og motor, dæk, brændstof, olie, og meget, meget mere i stor stil  🙂

Alle beløb der kan dække disse ting helt eller delvist gør en kæmpe forskel for min far og jeg.

Jeg startede i 2011 til cross træning i Børkop Motor Sport , i 2012 deltog jeg også i klubmesterskaberne, og i 2013 kørte jeg i alt 9 løb ( 6. Klubmesterskaber tre 1. pladser, og tre 2. pladser ) ( Pokalløb til micro DM 7. plads ) ( Hold DM micro 3. plads ) ( Sommerfest par løb 1. plads ). ligeledes fik jeg til årets afslutningsfest i november i klubben tildelt den samlede 1. plads som åres klubmester micro c. 50. 2013 i Børkop motor sport. Jeg er i 2014 rykket op i micro c.80 klassen og har trænet på min nye KTM 65 cc. cross maskine med gear og kobling, jeg har trænet virkelig meget i 2014 for og blive klar til dette år 2015 hvor jeg igen i år vil deltage i flere klubmesterskaber, samt div. løb og stævner. Jeg har valgt i år at deltage i klubmesterskaber i både Børkop Motor Sport, samt Kolding Motor Cross Klub for at få mere fart og aggression i min kørestil. 🙂

Min far er min personlige træner, og det har vist sig at være en ting der rykker mig ufattelig meget, derfor har jeg også stor interesse i at deltage til så meget træning som muligt. Jeg har som nævnt trænet cross siden 2011 hvor jeg fik min første cross maskine, en KTM junior Adventure 50 cc. i 6 års fødselsdagsgave, herefter startede i Børkop motor sport ( BMS )

Jeg kan tilbyde reklame på alt mit tøj og udstyr, cross maskinen, servicebilen, samt uddeling af visitkort, eller andet, alt afhængig af sponsor beløbet, samt link og logo her på siden, der i øvrigt har mere end 1000 besøgende pr. måned.

Jeg har ingen forventning til store beløb, og derfor heller ingen faste “sponsorpakker”, vi ved godt der engang var finanskrise i DK. 🙂 Jeg synes det er mere personligt i samarbejde med sponsoren at finde en løsning som begge parter kan acceptere til og føle sig en del af. Alle støtteformer er velkomne, store som små; det kan også være støtte i form af fx en ny hjelm, sikkerhedsudstyr, reservedele til crosseren, betaling af træningslejr, olie,  osv. osv.

Kontakt mig og fortæl hvad du/dit firma kunne tænke sig af reklame, samt hvordan i kunne tænke jer at støtte mig. Jeg kan til enhver tid komme ud og besøge jer sammen med min far, så vi kan få en uforpligtende samtale, og derved drøfte hinandens muligheder, spørgsmål og forslag. I kan derved også få bedre indblik i hvem jeg er, hvad jeg vil med sporten, og hvorfor jeg brænder så ualmindeligt meget for at fyrre den af på en cross-bane. 🙂

Vi er selvfølgelig også villige til at lave en skriftlig sponsoraftale. Den vil beskrive hvad sponsoratet omfatter, og hvilke reklamemæssige forhold der er aftalt. Alle beløb kan fradrages jfr. regnskabsloven, hvis sponsoren er momsregistreret.

Betingelser

cross-oliver_gear1x